Sultanahmet, Mürüvvet Aydoğmuş Evi Rölöve Çalışması

1987

Eski eser niteliğindeki evin rölövesi TAÇ Vakfı tarafından hazırlanmıştır.

Adana, Seyhan Caddesi’nde Sıra Evler

1987

Adana Belediyesi ile yapılan sözleşme gereği Adana Atatürk Müzesi yanındaki altı adet eski eser niteliğindeki evin rölöveleri çıkartılarak yeni kullanımına ait restorasyon uygulama projeleri hazırlanmıştır.

Kazancı Yokuşu, Hafız Ahmet Paşa Çeşmesi Rölöve ve Restorasyon Projeleri

1987

Karaköy Lions Klübü’nün teklifi üzerine Kazancı Yokuşu’nda bulunan Hafız Ahmet Paşa Çeşmesi’nin rölöve ve restorasyon projeleri hazırlanmıştır.

Emniyet Han’da Ziraat Bankası Bahçekapı Şubesi

1987

Ziraat Bankası’nın mülkiyetinde bulunan Eminönü’ndeki eski eser tescilli Emniyet Han’ın banka şubesi olarak kullanımı amacıyla gereken restorasyon projesi hazırlanmıştır.

Tekfur Sarayı (Constantine Copronymos) Sarayı

1987

İstanbul kara surlarının Ayvansaray bölümünde bulunan Tekfur Sarayı’nın mevcut durum tespitleri yapılmış, rölövesi çıkartılarak yeni kullanıma ait restorasyon projesi hazırlanmıştır.