Divanhane-i Amire (Eski Bahriye Nezareti, bugünkü Kuzey Deniz Saha Komutanlığı)

1983

Kasımpaşa Kuzey Deniz Saha Komutanlığı binalarının mevcut rölöveleri, baskıya hazır hale getirilmiştir.

Üsküdar Atik (Eski) Valide Külliyesi Darülkurrası

1983

Mimar Sinan eserlerinden ve Atik Valide tarafından yaptırılan külliyenin kütüphane giriş revak projesi TAÇ Vakfı tarafından bilabedel yapılmıştır.

Notre Dame de Sion Kız Lisesi

1983

Lisenin eski eser niteliği taşıyan Elmadağ’daki binasının rölövesi ve ısıtma sistemi projesi ve uygulaması yapılmıştır.

Çırağan Sarayı Turizm Gelişim Projesi

1983

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu gereği ilan edilen İstanbul Çırağan Sarayı Turizm Merkezi kapsamında yer alan Çırağan Sarayı’nın kültür ve turizm amaçlı kullanımına dönük rölöve, restitüsyon ve öneri projeleri TAÇ Vakfı tarafından yapılmış ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanmıştır.

İskenderun, Türkiye Merkez Bankası Şubesi

1983

Merkez Bankası’nın İskenderun’daki ek binasının restorasyonu ve ek inşaatı ile ilgili projelerin hazırlanması sürecinde rölöve ve restorasyon projeleri hazırlanmıştır.