Bursa, Tavuk Pazarı Hamamı (Meyhaneli Hamam)

1985

Cumhuriyet Caddesi üzerinde Pirinç Han’ın yanında yer alır. Tavuk Pazarı, bulunduğu çarşı bölgesinin adıdır. Sultan II. Murat tarafından XV. yy.’ın başlarında yaptırılmıştır. Yol nedeniyle bir kısmı yıkılan yapı, çifte hamam sınıfındadır. Özel mülkiyette bulunan hamamın rölöve ve restorasyon projeleri ve uygulama çalışmalarının kontrolörlüğü TAÇ Vakfı tarafından yürütülmüştür.

Eminönü, Çavuşhan

1984

Mülkiyeti Türk Eğitim Vakfı’na ait eski adı Çavuş Han olup bugün Yılmaz Han adı ile anılan eski eser niteliğindeki binanın restorasyon ve uygulama projeleri hazırlanmıştır.

Beyoğlu, Çaykent Oteli

1984

Türk Eğitim Vakfı’na ait otel olarak kullanılan eski yapının, rölöve ve restorasyon projeleri hazırlanmıştır.

Ankara, Kaleiçinde İki Ev

1984

Ankara Kaleiçi’nde o dönemde TAÇ Vakfı’na tahsis edilmiş olan evlerin onarımı ile ilgili keşif ve tatbikat projeleri hazırlanmış ve onarımları yapılmıştır.

Karaköy, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İstanbul Şubesi

1984

Merkez Bankası’nın Bankalar Caddesi’ndeki tarihi binasının restorasyonu için gerekli rölöve ve restorasyon projeleri hazırlanmıştır.